Via Kredietfactory.nl kan je direct een lening aanvragen met een zo laag mogelijke rente en uitstekende voorwaarden. Wij werken samen met alle belangrijke kredietbanken. Zodoende kan er op basis van je gegevens en het gewenste leenbedrag onafhankelijk worden bepaald bij welke kredietverstrekker je krediet het beste kan worden ondergebracht. Vanzelfsprekend krijg je van ons altijd de laagste rente aangeboden. Zonder lokkertjes zoals een lage tijdelijke instaprente en zonder dure aanvullende verplichtingen. En als je al een (te dure) lening hebt, lossen we die automatisch voor je in.

Wij bieden standaard een doorlopend krediet aan waarbij je zelf kunt aangeven of je maandelijks wilt aflossen en zo ja hoeveel je maandelijks wilt betalen. De keuze ligt in eerste instantie bij jou. Het is namelijk vaak niet verplicht om af te lossen. Je hoeft dan alleen maar rente te betalen over het daadwerkelijk opgenomen kredietbedrag. Als je wel wilt aflossen, is dat overigens onbeperkt toegestaan. Je kan daarna direct weer geld opnemen tot je kredietlimiet is bereikt.

Naar aanleiding van je aanvraag ontvang je in de regel binnen enkele uren per e-mail onze reactie.

Je aanvraag wordt bij ons altijd bij het BKR in Tiel getoetst en geregistreerd.
Let op - in de volgende gevallen heeft het geen zin om een lening via Kredietfactory.nl aan te vragen:
Als een van de aanvragers een negatieve BKR-aantekening heeft.
Als er naast een uitkering (WW/ABW) geen inkomen uit een vast dienstverband is.
Als een van de aanvragers een zelfstandig ondernemer is en er geen partner is met een vast dienstverband (eventueel wel mogelijkheden via www.hypotheekfactory.nl indien eigen woning en jaarcijfers over de laatste 3 jaar).

Naast het aanvragen van een nieuwe lening, kun je ook je huidige krediet laten checken. Wij gaan dan voor je kijken of wij op basis van dezelfde uitgangspunten een interessantere aanbieding kunnen doen. Zo worden er dus geen appels met peren vergeleken en kun je maandelijks wellicht veel geld besparen.

Klik op een van de onderstaande links om een krediet aan te vragen of een vrijblijvende check uit te laten voeren.